Over Slik Performance

Mijn visie

Na het afronden van mijn middelbare school zijn mijn keuzes op het gebied van opleidingen gericht geweest op het starten van een eigen tuning bedrijf. De visie van een mooi pand, bijzondere auto’s en bovenal tevreden klanten trok mij enorm naar wat ik nu doe.  

Dat ik dit wil komt doordat ik meer geniet van het doen van motorische aanpassingen om een auto sneller en beter te maken dan dat ik enkel reperaties uitvoer waar een klant weinig voldoening aan ervaart. 
Deze passie in combinatie met interesse in computers maken samen dat het vak van chiptunen perfect bij mij past.

 
 
 

Hoe ik hier naartoe werk

Begin 2022 ben ik begonnen met het bedrijf Slik Performance. Door middel van bijscholing binnen het vakgebied evenals werkervaring al vóór de start van mijn bedrijf lever ik vanaf het begin van Slik Performance echte kwaliteit.
Hedendaags investeer ik mijn tijd en energie in het optimaliseren van auto’s met als doel de klant te voorzien van de ultieme rijbeleving. Reacties van klanten en de verhalen welke er naar mij worden teruggekoppeld maken dat mijn passie voor het vak van buitenaf van een extra boost wordt voorzien! 
Ben jij benieuwd naar de potentie van jouw auto? Kom een keer langs!

Impressies: